top of page
Wevende draden

JOUW ADVISEUR

De contactpersoon die luistert naar uw wensen en die begrijpt dat uitstraling voor u en of uw bedrijf belangrijk is. Iedereen let op kleding, daarom is het zo belangrijk om er goed uit te zien.

 
Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de wens en behoefte naar kwalitatieve kleding groot is. Daarom helpen wij graag bij het vorm geven van de perfecte uitstraling die bij u past.
Voor een goed resultaat willen wij u leren kennen, zo kunnen wij een passend advies geven.
Kledinglijn

Igor van Leeuwen

Oorspronkelijk kom ik uit een kleermaker familie. Mijn opa was kleermaker, en ik weet niet beter dan dat onze familie altijd met kleding bezig was. Sinds 1990 runde mijn oom de Mof in Amsterdam, hij en het team hebben mij veel geleerd over de kwaliteit van kleding, en de service naar klanten toe. Jaren lange kennis op gebied van duurzaamheid en eerlijke handel is waar de mof om bekent staat. De mof kan de kennis, de kwaliteit en de service al bieden en daarom is het tijd om ons verder uit te breiden naar meer. Jouw beste advies op kledinggebied, laten we geschiedenis en toekomst mengen.

Service

Wij willen u vanaf het begin al laten ervaren dat wij aandacht hebben en luisteren naar uw behoefte. Een goede outfit heeft aandacht en zorg nodig, en dit bieden wij dan ook graag aan.

Bedrukken

Uw logo/ontwerp op uw gewenste kleding. Nadat de zorg voor kleding uit handen is genomen en wij samen met jou de stijl hebben bepaald, is het bedrukken de kers op de taart. Wij hebben een fijne samenwerking met Secrass Grafisch in Vleuten die de kleding in de hoogste kwaliteit kan drukken.

Verkorten

Bij de Mof is er jaren lange ervaring op het verkorten van broeken en het meedenken in aanpassingen. De service voor het verkorten van uw broeken hanteren wij ook. Als u bij de Mof een broek koopt, verkorten wij terwijl u wacht.

 

Corona maatregel:

*Houdt hierbij wel rekening met de Corona maatregel dat wij broeken een uur laten liggen, ivm dat wij niet weten wat corona doet op kleding.

 

bottom of page